събота, 12 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 15

Здравейте, дами :) Днес си мислех да направя мъжка картичка, защото отдавна не съм правила такава...нооо ми се обадиха от магазинчето където предлагат мои картички и ми поръчаха да направя картички тип "джоб", защото много се търсели :) Зарадвах се разбира се, че се харесват, но това значи че тези дни ще правя предимно такива за да успея да направя поне 10-тина бройки. За съжаление след малко отивам на работа и нямам време за разглеждане на любимите ми блогове...така че...ето картичката и до утре :)


3 коментара:

  1. Не се учудвам, че не съм единствената която харесва картичките ти тип "джоб" :) И колкото и дни да ги правиш на мен няма да ми омръзнат, даже много ще се радвам! Току виж и при мен се получило :)А днешната ти картичка е отново чудесна и бих я опредилиа, като "замечтана" :)Лека работа!

    ОтговорИзтриване
  2. Как няма да се харесат като са не само красиви, в прекрасно подбрани цветове и с точни допълнения, но и много интересни като дизайн! От все сърце ти пожелавам все така да се харесват не само този тип, но и всички, които изработваш и да ти се обаждат често, често за още!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна е картичката!Много нежна и стилна!

    ОтговорИзтриване