вторник, 1 май 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 4

Днешната картичка е само в два цвята, но мисля че се получи нежно. За първи път използвам този печат на пеперуда, който имам от доста време и чак сега му дойде реда. Реших да подсиля контура на пеперудата и надписа с бял химикал защото моето бяло мастило не е с такава покривост каквато бих желала...ако някой е попадал на хубаво и ппокривно бяло ще съм благодарна да сподели :)



3 коментара:

  1. Картичката ти е станала чудесна! Много ми харесва ефекта, който се е получил с накъсването на бялата хартия, а пеперудата е прекрасна! Много се радвам,че има още един последовател на 30 дневното самопредизвикателство. Отивам да разгледам предишните..

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина много нежна и прекрасна картичка се е получила! Прекрасен ефект от комбинираните материали!
    За бялото мастило - все още и аз не съм открила такова, което да е хубаво покривно и обикновено използвам бялата пудра с топъл ембосинг. Открия ли обаче вариант на мастилото, задължително ще го споделя.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви момичета, много сте мили... Тони, всеки ден чета коментарите ти с огромно удоволствие...а за бялата пудра не се бях сетила, в най-скоро време ще се оборудвам и с нея :)

    ОтговорИзтриване