събота, 28 април 2012 г.

30-дневно предизвикателство: картичка № 1

Привет на всички отбили се на моето местенце :)
Представям ви картичката, която направих за Забавлятелство Шесто "Добре дошли в Бинго "Мър-Мяу" по схемичката - цветя / ембосинг(студен) /перли. Както се казва хващам последният влак за това предизвикателство, но все пак успях. Като погледнах , че последната ми публикация е била преди месец се замислих колко неусетно минава времето...в блога на Тони прочетох интересната и идея за 30-дневно предизвикателство, в което всеки ден да публикуваш нова картичка и така да се каже се вдъхнових да опитам и аз...незнам дали ще успея, но поне ще опитам :) Далеч съм от мисълта, че ще имам достатъчно време всеки ден, затова ще правя по няколко картички когато мога и ще се старая да публикувам всеки ден по една ...това е първата :)



7 коментара:

  1. Радвам се, че не само се появи, но си решила да предизвикаш себе си по този начин и да ни радваш не само с присъствие, но и с красота! Като тази картичка, която ми създаде усещането, че в жарък летен ден съм се потопила във водопад от свежест!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е!Може би е трябвало да избереш друг фон, за да изпъква още по-добре красотата на картичката.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна картичка,цветето е великолепно !Много ми харесва и цветовата гама,която си използвала!

    ОтговорИзтриване
  4. Много нежна и стилна картичка се е получила, а цветето е невероятно!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесни цветове! Страхотно цвете! Прекрасно усещане!
    Радвам се, че се Забавлява с нас!

    ОтговорИзтриване
  6. Ммм, картичката е супер! Много стилна и свежа! Много, много ми харесва цветето!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря на всички :) Дени, не ме бива много в снимането и обработката след това и затова предпочитам бяло :) Но се възхищавам на всички, които умеят да представят по подходящ начин проектите си, уви аз не съм от тях :)

    ОтговорИзтриване