петък, 30 декември 2011 г.

Картичкофурийска Коледа

Бързам да се извиня за голямото забавяне на публикацията ми, но последната седмица беше изключително натоварена за мен. Благодарение на Картичкофурийската Коледа получих истинско бижу по пощата.Miss Emerald е сътворила прекрасна картичка - просто немога да и се нарадвам. Като я гледам имам чувството, че някоя коледна фея я е направила, а не човешка ръка :) Благодаря ти Тони, за чудесната изненада която си направила за мен, както и за прекрасното пожелание - а аз ти пожелавам много щастие и здраве за да радваш всички твои близки хора, много късмет и творческо вдъхновение, за да продължаваш да правиш такива красоти :) А ето я и картичката
А сега и картичката, която аз направих за Kaxala - тя беше моето късметче. Направих я в топли медени цветове, които създават усещане за уют и топлина. С нея ще участвам в играта "Коледа с Хобисимо" .

4 коментара:

  1. прекрасни коледни картички :) Весели празници и от мен!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни картички, много красиви и стилни! Весела Нова година!

    ОтговорИзтриване
  3. И двете картички са истински бижута! Успешна и креативана Нова Година!

    ОтговорИзтриване
  4. Мария, Честита Нова Година! Умножавам пожеланията си от картичката и ги отправям отново към теб! Радвам се, че ти е харесала и ти е доставила приятни емоции! А ти си измайсторила много хубава, стилна и елегантна картичка за твоето късметче!

    ОтговорИзтриване