вторник, 31 януари 2012 г.

Сватбена "книжка" с папирус

Вдъхновението за тази кутийка получих от самото пожелание, което дамата  доверила ми се за това беше подбрала за младоженците ... а то започваше така "Скъпи влюбени, Днешният ден е само увода на книгата, която започвате да пишете заедно...". Поразрових се малко защото не се сещах къде имаше размери за такъв тип кутийка и ги открих при Ивет , както и с подробен урок как точно да я направим, за което съм и много благодарна. А ето и сватбената "книжка" с папирус-пожелание и място за парички :)


четвъртък, 26 януари 2012 г.

Предай нататък

Здравейте, момичета! С удоволствие се включих в инициативата "Предай нататък" и бих искала да зарадвам първите пет от вас поставили коментар под тази публикация....знаете правилата, който се запише трябва също да продължи и да даде възможност други пет да получат подаръче изработено от него :) Аз се включих чрез Addii и съм много щастлива :) Ще помоля всички записали се да ми изпратят мейл на mariq_bg@abv.bg с адресче и имена, а аз ще се постарая да изпратя нещо съвсем скоро :)
Другата седмица ще публикувам и картички, но в момента съм на почивка и нямам никакви материали....а така ме сърбят ръцете да направя нещичко :)
Поздрави от прекрасното Банско! :)

петък, 13 януари 2012 г.

Мъжка картичка в тъмно синьо

Здравейте! Бързам първо да се похваля, че днес бях на изпит ( кормуване ) и го взех...много съм щастлива, тъй като си го взех от първия път :) Другото, заради което съм доволна е че ще имам повече време за хобито ми :) Представям ви мъжка картичка в тъмно синьо - изработих  два броя от нея , но ми беше доста трудно, защото не исках да има много елементи - все пак трябва да е по-семпла (или поне моята представа за мъжка картичка е такава) :) Без повече думички...я включвам в Забавлятелство Трето:"Рожден ден, празнувам аз..." при Мър-Мяу.

понеделник, 9 януари 2012 г.

Розова кутийка

 Здравейте, момичета! Това е първата ми публикация за тази година и искам да ви пожелая да бъдете много здрави, много усмихнати и търпеливи за да изчакате прекрасните изненади, които ни е подготвила 2012 година.
 Подготвила съм една кутийка, която вече е при малката си собственичка. А идеята за самата кутийка е от тук. Ще я включа в Забавлятелство Трето:"Рожден ден, празнувам аз..." при Мър-Мяу.